המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסדר אותם בתוך תבנית זכוכית מלבנית בשתי שכבות.
תוך כדי, להקציף את השמנת המתוקה במשך 5 דקות, להוסיף 1/2 כוס חלב ולאחר כמה דקות את הפודינג ולהקציף עד שיהיה מוכן.
מורחים על הביסקוויטים שבתבנית ושוב לטבול ביסקוויטים בחלב ולסדר מעל הקרם.
לשים במקרר כל הלילה ובבוקר בתאבון לכם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0