המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים לקצב יציב.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, המרגרינה, הסוכר והווניל כשלוש דקות.
מוסיפים את הקמח והמיץ לסירוגין ומערבבים כ-3 דק'.
מוסיפים בתנועות קיפול את קצף החלבונים.
אופים בתבנית 26 מתפרקת בחום של 175 מעלות כ- 50 דקות.
לאחר צינון קל בוזקים מעל אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0