בקערה נפרדת להקציף ידני את 6 החלמונים, שמן ומיץ תפוזים.
שלב 4
0 דקות
במיקסר- להקציף 6 חלבונים עד שהקצף מתקשה ולהוסיף בהדרגה תוך כדי ההקצפה את הסוכר והסוכר וניל. בסוף ההקצפה להוסיף מיץ מחצי לימון ולהמשיך להקציף עוד דקותיים (כדי שהקצף ישאר קשה ויציב).
שלב 5
0 דקות
להנמיך את עוצמת המיקסר לדרגה 2 ולהוסיף בהדרגה ובהקצפה איטית את בלילת החלמונים והשמן. לעצור את פעולת המיקסר ולהמשיך להוסיף את התערובת החומרים היבשים. מקפלים בעדינות עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 6
0 דקות
משמנים תבנית עגולה קוטר 26 או תבנית מלבנית גודל 25/30 ויוצקים את התערובת.
שלב 7
40 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, בערך 40 דקות. או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
בקערה נפרדת להקציף ידני את 6 החלמונים, שמן ומיץ תפוזים.
שלב 4
מתוך
7
במיקסר- להקציף 6 חלבונים עד שהקצף מתקשה ולהוסיף בהדרגה תוך כדי ההקצפה את הסוכר והסוכר וניל. בסוף ההקצפה להוסיף מיץ מחצי לימון ולהמשיך להקציף עוד דקותיים (כדי שהקצף ישאר קשה ויציב).
שלב 5
מתוך
7
להנמיך את עוצמת המיקסר לדרגה 2 ולהוסיף בהדרגה ובהקצפה איטית את בלילת החלמונים והשמן. לעצור את פעולת המיקסר ולהמשיך להוסיף את התערובת החומרים היבשים. מקפלים בעדינות עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 6
מתוך
7
משמנים תבנית עגולה קוטר 26 או תבנית מלבנית גודל 25/30 ויוצקים את התערובת.
שלב 7
מתוך
7
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, בערך 40 דקות. או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ש
שרית
מתכון מנצח, הכנתי בדיוק לפי ההוראות יצאה עוגה נהדרת.
תודה על מתכון מנצח🙏
הערות 1