המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את הגבינה עם השמת, פודינג וניל, חלב והסוכר עד שנוצר קרם.
פורסים נייר כסף ועל הנייר כסף יוצרים שלושה טורים של פתיבר (כ7-8בכל טור) לדאוג שיהיו צמודים.
מורחים חצי מכמות הקרם על הפתיבר ומעליהם עוד שכבה של פתיבר, ומעליה את כל יתר הקרם.
לוקחים את שני הקצוות של הפתיבר עם הקרם ומרימים לצורה משולשת בעזרת נייר הכסף.
מכניסים למקפיא כחצי שעה.
ממיסים את השוקולד עם המחמאה בעזרת טיפה של מים וכף סוכר
יוצרים תערובת קרמית ומורחים מעל העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0