המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 160-170 מעלות.
טורפים בקערה את הסוכר והשמן. מוסיפים ביצים בבת אחת, ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
מנפים יחד את האינסטנט פודינג שוקולד, קוקוס יבש והקמח תופח לתוך הבלילה, מוסיפים פתיתי שוקולד, ומערבבים לאיחוד.
ממיסים יחד שוקולד מריר, חלב קוקוס וקפה מגורען, מוסיפים לתערובת, ומערבבים לאיחוד.
מוזגים לתבניות, ואופים כ-40 דקות, עד קבלת קיסם לח בנעיצה. *ניתן להשתמש בשתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ או שתי תבניות אינגליש קייק
מצננים מעט. ממיסים את מרכיבי הציפוי ומצפים את העוגה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3