המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים לקערה את החומרים לפי הסדר באמצעות כף: מתחילים עם הביצים, ומערבבים עד שהן הופכות לצבע אחיד.
מוסיפים את הקקאו, הסוכר, הקמח, סוכר וניל ואבקת אפיה, ואת השמן , וכל פעם מערבבים כל דבר שהוספנו עד לקבלת בלילה אחידה , חשוב לוודא שלא יהיו גושים. *ניתן להמיר את הקקאו ב-6 כפות שוקולית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מעבירים את התערובת לתבנית או קערה שטוחה , יוצקים מעל חצי כוס מים רותחים.
אופים במיקרוגל כ-5 דקות. הכל תלוי בעצמת המיקרו, לחזקים במיוחד רצוי לנסות לשים במשך 3 דק' ולראות איך זה מגיב, במיקרוגלים מסוימים יהיה צורך ב-7 דק' אפיה.
אופים עד שהעוגה מקבלת מרקם אחיד ויציב. העוגה יוצאת די אוורירית ורטובה.
משאירים להצטנן בחוץ כ-5 דקות.
בינתיים מכינים רוטב מ-100 גרם שוקולד מריר שממסים עם חמאה וחצי כוס מים רותחים (אפשרי בכוס במיקרו).
יוצקים את הרוטב מעל העוגה ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0