בסיס: לחמם תנור ל-180. לערבב חומרים יבשים, להוסיף נוזלים, לערבב לתערובת אחידה. לשפוך ל-2 תבניות עגולות מס' 26 מצופות נייר אפיה (עוגה שניה אפשר להקפיא אחרי האפיה לפעם הבאה), לאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש, כ-20 דקות.
שלב 2
0 דקות
מלית: להקציף קצפת עם הפודינג.
שלב 3
0 דקות
ציפוי: להמיס בסיר סוכר שוקולד קקאו להסיר מהאש ולהוסיף מרגרינה לבחוש היטב עד שהמרגרינה נמסה לחלוטין.
שלב 4
0 דקות
הרכבה: לאחר קירור העוגה, למרוח קצפת ומעל את קרם השוקולד. אם העוגה חמה מידי, אפשר לשים בהקפאה לכמה דקות.
שלב 5
0 דקות
הערה: לאחר שהקרם מתקרר לגמרי הוא הופך קצת צמיגי, אם קשה למריחה אפשר להעביר מזלג ולחרוט גלים לקישוט.
שלב 1
מתוך
5
בסיס: לחמם תנור ל-180. לערבב חומרים יבשים, להוסיף נוזלים, לערבב לתערובת אחידה. לשפוך ל-2 תבניות עגולות מס' 26 מצופות נייר אפיה (עוגה שניה אפשר להקפיא אחרי האפיה לפעם הבאה), לאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש, כ-20 דקות.
שלב 2
מתוך
5
מלית: להקציף קצפת עם הפודינג.
שלב 3
מתוך
5
ציפוי: להמיס בסיר סוכר שוקולד קקאו להסיר מהאש ולהוסיף מרגרינה לבחוש היטב עד שהמרגרינה נמסה לחלוטין.
שלב 4
מתוך
5
הרכבה: לאחר קירור העוגה, למרוח קצפת ומעל את קרם השוקולד. אם העוגה חמה מידי, אפשר לשים בהקפאה לכמה דקות.
שלב 5
מתוך
5
הערה: לאחר שהקרם מתקרר לגמרי הוא הופך קצת צמיגי, אם קשה למריחה אפשר להעביר מזלג ולחרוט גלים לקישוט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0