המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיס: לחמם תנור ל-180. לערבב חומרים יבשים, להוסיף נוזלים, לערבב לתערובת אחידה. לשפוך ל-2 תבניות עגולות מס' 26 מצופות נייר אפיה (עוגה שניה אפשר להקפיא אחרי האפיה לפעם הבאה), לאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש, כ-20 דקות.
מלית: להקציף קצפת עם הפודינג.
ציפוי: להמיס בסיר סוכר שוקולד קקאו להסיר מהאש ולהוסיף מרגרינה לבחוש היטב עד שהמרגרינה נמסה לחלוטין.
הרכבה: לאחר קירור העוגה, למרוח קצפת ומעל את קרם השוקולד. אם העוגה חמה מידי, אפשר לשים בהקפאה לכמה דקות.
הערה: לאחר שהקרם מתקרר לגמרי הוא הופך קצת צמיגי, אם קשה למריחה אפשר להעביר מזלג ולחרוט גלים לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0