המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במעבד מזון מעבדים את כל החומרים יחד, עד לקבלת בצק אחיד.
משטחים את הבצק בעובי הרצוי (לא תופח) על גבי נייר אפייה ומסמנים חריצים.
מכניסים לתנור למשך 10 דקות ומוציאים.
מעמיקים את החריצים ואופים עוד 15 דקות עד שמזהיב.
רק לאחר שהתקרר, משחררים מנייר האפייה. אפשר לפדר באבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0