שמים חמאה, סוכר, וניל ומלח במיקסר ומקציפים היטב 5 דקות.
שלב 2
0 דקות
בינתיים, קולים את האגוזים במחבת ומרסקים לפירורים דקים (אפשר להיפטר לפני הריסוק מהקליפה החומה הדקה, אבל זה לא הכרחי).
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את האגוזים הטחונים והקמח לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת בצק אחיד. מגלגלים לכדורים קטנים (יותר קטנים מכדורי פינג-פונג). מניחים ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
שמים חמאה, סוכר, וניל ומלח במיקסר ומקציפים היטב 5 דקות.
שלב 2
מתוך
5
בינתיים, קולים את האגוזים במחבת ומרסקים לפירורים דקים (אפשר להיפטר לפני הריסוק מהקליפה החומה הדקה, אבל זה לא הכרחי).
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את האגוזים הטחונים והקמח לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת בצק אחיד. מגלגלים לכדורים קטנים (יותר קטנים מכדורי פינג-פונג). מניחים ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
הערות 0