מניחים את כל החומרים היבשים (קמחים, שומשום, מלח, סוכר) במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים את המרגרינה הקרה בקוביות ומעבדים לפירורים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השמן והמים ומעבדים עד שנוצר כדור בצק.
שלב 3
0 דקות
מחלקים לשלושים כדורים. מגלגלים כל כדור למעין תולעת, מהדקים לעיגול ומסובבים את העיגול כך שתיווצר הספרה שמונה (בינינו, אפשר גם להשאיר את העוגיות בצורת עיגולים, אבל אז זה לא אינסוף, אז מה עשינו?). העוגיות תהיינה גדולות, בערך בגודל כפול מכעכים מזרחיים של עבאדי (לחילופין, אפשר להכין שישים עוגיות קטנות).
שלב 4
0 דקות
מניחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה. מברישים בביצה טרופה עם מעט מים, וזורים מעל עוד שומשום ואם רוצים גם זרעי פשתן.
שלב 1
מתוך
4
מניחים את כל החומרים היבשים (קמחים, שומשום, מלח, סוכר) במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים את המרגרינה הקרה בקוביות ומעבדים לפירורים.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את השמן והמים ומעבדים עד שנוצר כדור בצק.
שלב 3
מתוך
4
מחלקים לשלושים כדורים. מגלגלים כל כדור למעין תולעת, מהדקים לעיגול ומסובבים את העיגול כך שתיווצר הספרה שמונה (בינינו, אפשר גם להשאיר את העוגיות בצורת עיגולים, אבל אז זה לא אינסוף, אז מה עשינו?). העוגיות תהיינה גדולות, בערך בגודל כפול מכעכים מזרחיים של עבאדי (לחילופין, אפשר להכין שישים עוגיות קטנות).
שלב 4
מתוך
4
מניחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה. מברישים בביצה טרופה עם מעט מים, וזורים מעל עוד שומשום ואם רוצים גם זרעי פשתן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0