מקציפים בקערת מערבל (מיקסר) את החמאה והסוכר, עד לקבלת קציפה אוורירית ובהירה, מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומקציפים כדקה, מוסיפים את גרירת הלימון, קורט מלח וסוכר הווניל, ובסוף מוסיפים את הקמח ועמילן התירס. אם העיסה דביקה מעט, מוסיפים עוד מעט קמח או עמילן תירס.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את העיסה מהקערה, ועל משטח מקומח מעבדים לבצק רך, גמיש אך לא דביק. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה.
שלב 4
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה בעובי של חצי ס"מ, ובעזרת תבנית "מניפה" או כוסית בקוטר 3 ס"מ קורצים עיגולים.
שלב 5
0 דקות
מסדרים את העוגיות על נייר אפייה ואופים בחום 170 מעלות עד לקבלת גוון זהוב. מצננים היטב. מחלקים לשניים את העוגיות האפויות.
שלב 6
0 דקות
על מחצית כמות העוגיות משטחים חצי כפית ריבת חלב, ומכסים בעוגיות הנותרות. מהדקים היטב, כך שמעט ריבה יוצאת מחוץ לשוליים. מגלגלים את שולי העוגיות בפתיתי קוקוס או אגוזים קצוצים, ומאחסנים בכלי סגור היטב.
שלב 1
מתוך
6
מנפים יחד את הקמח ועמילן התירס.
שלב 2
מתוך
6
מקציפים בקערת מערבל (מיקסר) את החמאה והסוכר, עד לקבלת קציפה אוורירית ובהירה, מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומקציפים כדקה, מוסיפים את גרירת הלימון, קורט מלח וסוכר הווניל, ובסוף מוסיפים את הקמח ועמילן התירס. אם העיסה דביקה מעט, מוסיפים עוד מעט קמח או עמילן תירס.
שלב 3
מתוך
6
מוציאים את העיסה מהקערה, ועל משטח מקומח מעבדים לבצק רך, גמיש אך לא דביק. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
6
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה בעובי של חצי ס"מ, ובעזרת תבנית "מניפה" או כוסית בקוטר 3 ס"מ קורצים עיגולים.
שלב 5
מתוך
6
מסדרים את העוגיות על נייר אפייה ואופים בחום 170 מעלות עד לקבלת גוון זהוב. מצננים היטב. מחלקים לשניים את העוגיות האפויות.
שלב 6
מתוך
6
על מחצית כמות העוגיות משטחים חצי כפית ריבת חלב, ומכסים בעוגיות הנותרות. מהדקים היטב, כך שמעט ריבה יוצאת מחוץ לשוליים. מגלגלים את שולי העוגיות בפתיתי קוקוס או אגוזים קצוצים, ומאחסנים בכלי סגור היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0