המתכון הזה נוצר עבור 50 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מראש תנור ל-160 מעלות
מכניסים את החמאה, קמח וסוכר למעבד מזון עם להב פלדה (אין צורך במיקסר, אבל אפשר) ומערבלים עד להיווצרות בצק פירורים.
מה שנוצר הוא תערובת פירורית. מוסיפים את השמן עד להיווצרות בצק אחיד.
לקרוץ כדורים כמו כדורי פינג-פונג, אפילו קצת פחות, ולסדר ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפייה.
"לתקוע" בוהן בכל כדור ליצירת שקע בו נזלף את השוקולד לאחר האפייה. לנעוץ את הבוהן כמעט עד לקצה, שלא יקרע! (הבצק מעט נסדק, זה בסדר)
לאפות בערך 10 דקות, העוגיות צריכות להשאר לבנות, הן מתקשות מחוץ לתנור.
החור משתטח באפייה, לא להבהל.
לצנן מעט ולזלף: נוטלה\השחר\ריבה\ריבת חלב.... כיד הדמיון הטובה עליכם!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0