המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבצק: מאחדים את החומרים, לשים ושמים לתפיחה עד שמכפיל הבצק את נפחו.
משהים להתפחה, מחוררים, משטיחים בפעם האחרונה.
למילוי: חבילת תמרים - בכדי שיהיה נוח לעבוד איתם שמים בקערית עם טיפת שמן ל-10-20 שניות במיקרו לריכוך. מומלץ לבדוק שהתמרים נקיים מחלקי חרצנים מיותרים.
לשים שוב את הבצק ומחלקים לכדורים. בכל כדור מכניסים מילוי, סוגרים, טובלים בשומשום ומשטחים לדיסקית עגולה דקה. על מנת שלא יתפח יותר מידי כדאי מידי פעם ללחוץ על עיגולי הבצק. מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-חזק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0