לבצק: מאחדים את החומרים, לשים ושמים לתפיחה עד שמכפיל הבצק את נפחו.
שלב 2
0 דקות
משהים להתפחה, מחוררים, משטיחים בפעם האחרונה.
שלב 3
0 דקות
למילוי: חבילת תמרים - בכדי שיהיה נוח לעבוד איתם שמים בקערית עם טיפת שמן ל-10-20 שניות במיקרו לריכוך. מומלץ לבדוק שהתמרים נקיים מחלקי חרצנים מיותרים.
שלב 4
0 דקות
לשים שוב את הבצק ומחלקים לכדורים. בכל כדור מכניסים מילוי, סוגרים, טובלים בשומשום ומשטחים לדיסקית עגולה דקה. על מנת שלא יתפח יותר מידי כדאי מידי פעם ללחוץ על עיגולי הבצק. מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-חזק.
שלב 1
מתוך
4
לבצק: מאחדים את החומרים, לשים ושמים לתפיחה עד שמכפיל הבצק את נפחו.
שלב 2
מתוך
4
משהים להתפחה, מחוררים, משטיחים בפעם האחרונה.
שלב 3
מתוך
4
למילוי: חבילת תמרים - בכדי שיהיה נוח לעבוד איתם שמים בקערית עם טיפת שמן ל-10-20 שניות במיקרו לריכוך. מומלץ לבדוק שהתמרים נקיים מחלקי חרצנים מיותרים.
שלב 4
מתוך
4
לשים שוב את הבצק ומחלקים לכדורים. בכל כדור מכניסים מילוי, סוגרים, טובלים בשומשום ומשטחים לדיסקית עגולה דקה. על מנת שלא יתפח יותר מידי כדאי מידי פעם ללחוץ על עיגולי הבצק. מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-חזק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0