המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את הבצק עלים לילה במקרר
פותחים את בצק העלים וחותכים חתיכה ברוחב 20 ס"מ
מורחים בשכבה נדיבה של ממרח תמרים ומפזרים כמות שווה של אגוזי מלך על הכל.
סוגרים לרולדה חותכים באלכסון לפרוסות בעובי של 3-2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מכינים כך עוגיות מכל בצק העלים ואופים בתנור מחומם מראש בחום גבוה עד שהעוגיות תפוחות וזהובות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0