המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הקמח בקערה, מוסיפים את המעדן, חלמון, סוכר וחמאה, מעבדים לבצק ומכניסים למקרר למספר שעות.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, מרדדים כל חלק למלבן ומורחים בנדיבות את ממרח החלווה, מפזרים קקאו ומגלגלים כמו רולדה.
מורחים עם מברשת את תערובת החלבון ומפזרים מעט סוכר.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-35 דקות, או עד שמשחים קלות.
מוציאים מהתנור ופורסים כשהמאפה חמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0