המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחממים חמאה במיקרו עד שהיא רכה מאוד אך לא נמסה, כ-20-30 שניות.
מקרימים חמאה עם סילאן עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה. מוסיפים ביצה ומערבלים עוד דקה.
מנפים לקערה את הקמחים ואת הסודה לשתייה, ומוסיפים שיבולת שועל וצימוקים ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
מקררים את התערובת במקרר רבע שעה לפחות.
בעזרת כפות ידיים לחות מגלגלים כדורים ממחצית מהבצק ואופים כ-7 עד עשר דקות, עד שהעוגיות זהובות.
כאשר מגש העוגיות הראשון מוכן, מצננים 10 דק' על התבנית.
מסירים את העוגיות מהתבנית ומכינים עוגיות נוספות מהבצק שנותר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0