המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים ביחד את הקמח ואת החמאה בקערת מיקסר ומעבדים לפירורים אחידים.
מוסיפים שמן, לבן, מלח, גבינות, ומעבדים 3 דקות, עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך 30 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי חצי ס"מ.
מברישים כל עלה בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
חותכים את העלים לריבועים בגודל 3 על 3 ס"מ ומניחים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים במשך 15 דקות עד לתפיחה והזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0