שמים בקערה את הקמח התופח והרגיל, החמאה המגוררת, את הגבינה הבולגרית מגוררת, את גבינת הקשקבל את הגבינה הלבנה, מלח ושמנת. לערבב עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף את הבצק עם ניילון נצמד, ולהכניס למקרר. להשאיר את הבצק במקרר במשך כ-180 דקות.
שלב 2
0 דקות
להוציא את הבצק מהמקרר, ולרדד אותו לעלה בעובי של כ-3 ס"מ. לקרוץ עיגולים קטנים בעזרת כוסית ליקר. למרוח את העוגיות בחלבון ביצה, ולפזר מעל העוגיות שומשום.
שלב 3
30 דקות
להניח את העוגיות בתבנית מרופדת עם נייר אפייה. להכניס את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-210 מעלות, ולאפות במשך כ-30 דקות, או עד קבלת גוון זהוב.
שלב 1
מתוך
3
שמים בקערה את הקמח התופח והרגיל, החמאה המגוררת, את הגבינה הבולגרית מגוררת, את גבינת הקשקבל את הגבינה הלבנה, מלח ושמנת. לערבב עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף את הבצק עם ניילון נצמד, ולהכניס למקרר. להשאיר את הבצק במקרר במשך כ-180 דקות.
שלב 2
מתוך
3
להוציא את הבצק מהמקרר, ולרדד אותו לעלה בעובי של כ-3 ס"מ. לקרוץ עיגולים קטנים בעזרת כוסית ליקר. למרוח את העוגיות בחלבון ביצה, ולפזר מעל העוגיות שומשום.
שלב 3
מתוך
3
להניח את העוגיות בתבנית מרופדת עם נייר אפייה. להכניס את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-210 מעלות, ולאפות במשך כ-30 דקות, או עד קבלת גוון זהוב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0