המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר קטן מחממים חמאה, מוסיפים סוכר ודבש, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה והמסת הסוכר. מניחים מעט לצינון.
מוסיפים שיבולת שועל, ביצים וקמח ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את כל הפירות היבשים ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית משומנת, ולה שתי אפשרויות:
אפשרות אחת: לקרוץ לכדורים בגודל הרצוי, ולהכין עוגיות.
אפשרות שנייה: להשטיח על תבנית לעוגה שתתפרס לחתיכות קטנות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, למשך כ-20 דקות.
אם אופים כעוגה שטוחה, מצננים היטב לפני שחותכים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0