מערבבים היטב חמאה, חלמון ושמנת חמוצה. לאחר שמקבלים תערובת אחידה מוסיפים את הקמח בהדרגה, תוך לישה. לשים רק עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
שלב 2
0 דקות
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
שלב 3
0 דקות
מקמחים קלות את משטח העבודה. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מרדדים כל חלק בתורו למלבן שגודלו קטן במקצת מזה של תבנית התנור, ומורחים שכבה דקה של קונפיטורה. מפזרים מעל מתערובת האגוזים, סוכר וניל וקינמון בשכבה דקה.
שלב 4
0 דקות
מסדרים שורה של פרוסות רחת לוקום סמוך לאחת מצלעותיו הקצרות של המלבן, ומגלגלים לגלילה.
שלב 5
0 דקות
אופים כחצי שעה, עד שהמאפים מזהיבים.
שלב 6
0 דקות
פורסים את העוגיות באלכסון, בעודן חמות. לאחר שהן מתקררות מפזרים עליהן אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים היטב חמאה, חלמון ושמנת חמוצה. לאחר שמקבלים תערובת אחידה מוסיפים את הקמח בהדרגה, תוך לישה. לשים רק עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
שלב 2
מתוך
6
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
שלב 3
מתוך
6
מקמחים קלות את משטח העבודה. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מרדדים כל חלק בתורו למלבן שגודלו קטן במקצת מזה של תבנית התנור, ומורחים שכבה דקה של קונפיטורה. מפזרים מעל מתערובת האגוזים, סוכר וניל וקינמון בשכבה דקה.
שלב 4
מתוך
6
מסדרים שורה של פרוסות רחת לוקום סמוך לאחת מצלעותיו הקצרות של המלבן, ומגלגלים לגלילה.
שלב 5
מתוך
6
אופים כחצי שעה, עד שהמאפים מזהיבים.
שלב 6
מתוך
6
פורסים את העוגיות באלכסון, בעודן חמות. לאחר שהן מתקררות מפזרים עליהן אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0