המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב לבצק אחיד: קמח, חמאה, שקדים טחונים (ניתן להמיר את השקדים הטחונים באגוזים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וסוכר, לקרר כשעה.
להוציא מהמקרר, בהתחלה הבצק קצת קשה ולאחר מכן הוא נעשה נוח לעיבוד. חותכים עיגולים קטנים ויוצרים מהם סהרונים קטנטנים.
מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום של 150 מעלות, כ-15 דקות, זהירות הם עשויים להשרף מהר.
בינתיים, מערבבים בקערה אבקת סוכר מנופה ביחד עם סוכר וניל.
טובלים כל עוגיה בעודה חמה בתערובת הסוכר. זהירות, הן נשברות בקלות. מקררים ומאחסנים בקופסת עוגיות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0