המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שנוצר גוש בצק אחיד.
פורשים יריעת ניילון נצמד על משטח העבודה. מעבירים אליה את הבצק, עוטפים ומגלגלים על גבי המשטח, עד שנוצר גליל ארוך בקוטר 2 ס"מ. מאחסנים במקרר כשעה.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
מסירים את הניילון מגליל הבצק. מברישים את הגליל בחלמון ומגלגלים בסוכר. פורסים לפרוסות בעובי 3 מ"מ ומסדרים בתבנית.
אופים בתנור החם כ-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות במקצת.
אפשר לשמור כשבוע בכלי אטום, בטמפרטורת החדר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0