מקציפים חמאה עם סוכר וחלמון, עד שהתערובת בהירה ואוורירית.
שלב 3
0 דקות
מנפים שני סוגי קמח עם מלח לקערה נפרדת. מוסיפים אותם עם אבקת שקדים לתערובת החמאה, ומערבלים בעדינות עד שנוצר בצק.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את הבצק לתוך שקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב בקוטר של 1 ס"מ, ומזלפים את העוגיות לתבניות מרופדות בנייר אפייה. אפשר לזלף בצורה של פסים, שבלולים או כל צורה אחרת (צריך להפעיל קצת כוח בזילוף).
שלב 5
10 דקות
אופים את העוגיות במשך 10-12 דקות, או עד שהן זהובות בהירות.
שלב 6
0 דקות
בזמן שהעוגיות בתנור, מכינים ציפוי: מחממים חלב וסוכר על אש נמוכה, עד שהסוכר נמס.
שלב 7
0 דקות
מוציאים את העוגיות מהתנור, ומיד מברישים אותן בזהירות בתערובת החלב. מניחים להתקרר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
מקציפים חמאה עם סוכר וחלמון, עד שהתערובת בהירה ואוורירית.
שלב 3
מתוך
7
מנפים שני סוגי קמח עם מלח לקערה נפרדת. מוסיפים אותם עם אבקת שקדים לתערובת החמאה, ומערבלים בעדינות עד שנוצר בצק.
שלב 4
מתוך
7
מעבירים את הבצק לתוך שקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב בקוטר של 1 ס"מ, ומזלפים את העוגיות לתבניות מרופדות בנייר אפייה. אפשר לזלף בצורה של פסים, שבלולים או כל צורה אחרת (צריך להפעיל קצת כוח בזילוף).
שלב 5
מתוך
7
אופים את העוגיות במשך 10-12 דקות, או עד שהן זהובות בהירות.
שלב 6
מתוך
7
בזמן שהעוגיות בתנור, מכינים ציפוי: מחממים חלב וסוכר על אש נמוכה, עד שהסוכר נמס.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים את העוגיות מהתנור, ומיד מברישים אותן בזהירות בתערובת החלב. מניחים להתקרר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0