המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לתוך קערת מעבד מזון עם להב פלדה מכניסים אבקת סוכר, קמח, אבקת אפייה, וניל, מלח וגרידת תפוז, ומפעילים למס שניות עד שהחומרים מתערבבים.
מוסיפים את קוביות החמאה ומפעילים שנית. התערובת תהפוך "חולית".
ממשיכים לעבד עוד כדקה או שתיים עד להיווצרות כדור בצק. מפסיקים את פעולת המיקסר מייד למניעת עיבוד יתר של הבצק והפיכתו לאלסטי ובלתי פריך.
אוספים את הבצק על משטח עבודה ולשים כחצי דקה רק עד שהבצק אחיד.
יוצרים כדורים בגודל אגוז פקאן, מכדרים לכדורים אליפטיים ומגלגלים בסוכר. מניחים בתבנית ברווחים של 3 ס"מ לפחות האחד מן השני.
אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש לטמפ של 160 מעלות, או עד שהעוגיות מזהיבות יפה.
מצננים בתבנית ומאחסנים בכלי אטום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0