המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את החמאה, הסוכר, החלמון ואת תמצית הוניל במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים שתי דקות.
מוסיפים את הקמחים ואת השומשום ומעבדים עד שמתקבל בצק די מכוער. זה בסדר.
אוספים לכדור, משטחים לדיסקית עבה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה לפחות (אפשר גם ללילה שלם).
מוציאים את הבצק מהמקרר שעה לפני הרידוד כדי שהבצק יתחמם ויתרכך מעט.
מרדדים לעלה בעובי חצי ס"מ וקורצים עוגיות.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אוספים מה שנשאר מהבצק, מרדדים שוב וקורצים עוד עוגיות.
מברישים את העוגיות בחלבון טרוף, וזורים על כל עוגייה קורט סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 20 דקות, עד להזהבה יפה.
מוציאים את העוגיות מהתבנית רק אחרי שהן מתקררות ומתקשות.
העוגיות נשמרות בכלי אטום עד שבוע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0