המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד הומוגניות, במהירות איטית.
מוסיפים את הביצים והמלח ומיד לאחר מכן את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, קורנפלור, אבקת שקדים, אגוזי לוז ותמצית וניל.
להשאיר את הבצק למנוחה למשך כחצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ וקורצים בעזרת כלי מיוחד בצורת לב. מניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
ניתן להבריש קלות בחלבון ומיד לאחר מכן לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים, שקדים גרוסים, אגוזי פקאן קצוצים, סוכר וקינמון, סוכר חום וכו, לפי בחירה ומסדרים במגש אפייה.
אופים ב-170 מעלות למשך כ-12 דקות.
לאחר צינון העוגיות בוזקים אבקת סוכר מעל העוגיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0