המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגררים את הגבינה במעבד המזון. מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שנוצר מרקם של משחה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים בהפעלות קצרות, רק עד שהמרכיבים מתאחדים (ולא יותר מדי).
אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר 30 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים. יוצרים מכל חלק גליל בקוטר כ-3 ס"מ ועוטפים בניילון נצמד.
מאחסנים במקפיא 120 דקות ואם רוצים אפשר בשלב זה לאחסן במקפיא עד חודשיים.
מחממים תנור לחום בינוני של 175 מעלות.
מרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
פורסים את גלילי הבצק לפרוסות בעובי ½ ס"מ.
מסדרים את הפרוסות בתבניות במרווחים של כ-2 ס"מ זו מזו ואופים כ-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות במקצת בשוליים.
העוגיות נשמרות בכלי אטום כשבוע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0