המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משתמשים בחמאה כשהיא רכה ומוסיפים את הסוכר, הביצה והטחינה, ומערבבים עד לקבלת תערובת עם מרקם אחיד, מערבבים את הקמח, קוואקר, פודינג ואגוזי מלך.
מחברים בין היבשים לרטובים ונותנים לבצק לנוח כ-60 דקות במקרר.
לאחר שעה, יוצרים כדורים קטנים (בגודל כדור פלאפל), מועכים ומניחים על נייר אפייה.
בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, מכניסים את תבניות העוגיות, ואופים עד לקבלת צבע זהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0