המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את החומרים, ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
אם הבצק נוזלי מדי, מכניסים לשעה למקרר.
בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחלקים את הבצק ל-40 כדורים, ומניחים בתבנית במרווחים גדולים האחד מן השני. משטחים מעט כל כדור ונועצים חצי שקד בכל אחד (כל שקד חוצים לשניים).
אופים כ-15 דקות, רק עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
מצננים מעט ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0