המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ללוש היטב את הבצק לעיסה אחידה.
לחלק ל7-8 עיגולים.
לרדד כל עיגול ולחתוך למשולשים.
למלא בקצה הרחב של המשולש חצי כפית מילוי ולגלגל (מהרחב לצר).
לאפות בחום בינוני 160 מעלות עד להזהבה.
לאחר האפיה לזרות אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0