המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחין במעבד מזון את כל החומרים היבשים, נענע וקליפת לימון מגוררת. מפעילים במהירות גבוהה כמה שניות, עד שהנענע קצוצה דק מאוד.
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים בכמה פולסים עד קבלת בצק פירורי. אם יש צורך מוסיפים מעט מיץ לימון או מעט קמח.
מוציאים את הבצק ומעבדים ידנית לבצק אחיד.
יוצרים עוגיות באחת משתי האפשרויות: אפשרות ראשונה - יוצרים כדורים בקוטר 2 ס"מ ומשטחים מעט כל כדור.
מסדרים בתבנית על גבי נייר אפייה ומועכים כל עוגייה בעזרת מזלג טבול בסוכר. מפזרים מעט סוכר על העוגיות ומכניסים את התבנית למקרר ל-20 דקות.
אפשרות שנייה - יוצרים מהבצק שני גלילים, כל אחד באורך כ-30 ס"מ. עוטפים את הגלילים בנייר אפייה ומקפיאים ל-60 דקות.
מוציאים ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. מסדרים בתבנית על גבי נייר אפייה.
אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-12 דקות, עד שהן מזהיבות מעט בשוליים. אם אוהבים עוגיות קשות יותר אופים כשתי דקות נוספות.
מקררים היטב ושומרים בקופסה אטומה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0