מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, טורפים לתערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את המיץ והקליפה ובוחשים.
שלב 4
0 דקות
מקפלים לתערובת את השמנת ואחר כך את הקמח.
שלב 5
0 דקות
יוצרים צורת לבנה מהתערובת. עוטפים בנייר או ניילון נצמד ומניחים כ-3 שעות בצד או לילה במקרר.
שלב 6
0 דקות
מרדדים לעובי חצי סנטימטר וחותכים בצורות שונות.
שלב 7
0 דקות
מברישים בחלבון טרוף קלות ומפזרים תערובת של סוכר וקינמון.
שלב 8
10 דקות
אופים בחום 200 מעלות, עד שמתקבל גוון חום זהוב.
*לגרסת פרווה - ממירים את החמאה במרגרינה ואת השמנת לשמנת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת קלה ואוורירית.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, טורפים לתערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את המיץ והקליפה ובוחשים.
שלב 4
מתוך
8
מקפלים לתערובת את השמנת ואחר כך את הקמח.
שלב 5
מתוך
8
יוצרים צורת לבנה מהתערובת. עוטפים בנייר או ניילון נצמד ומניחים כ-3 שעות בצד או לילה במקרר.
שלב 6
מתוך
8
מרדדים לעובי חצי סנטימטר וחותכים בצורות שונות.
שלב 7
מתוך
8
מברישים בחלבון טרוף קלות ומפזרים תערובת של סוכר וקינמון.
שלב 8
מתוך
8
אופים בחום 200 מעלות, עד שמתקבל גוון חום זהוב.
*לגרסת פרווה - ממירים את החמאה במרגרינה ואת השמנת לשמנת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0