המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת קלה ואוורירית.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, טורפים לתערובת אחידה.
מוסיפים את המיץ והקליפה ובוחשים.
מקפלים לתערובת את השמנת ואחר כך את הקמח.
יוצרים צורת לבנה מהתערובת. עוטפים בנייר או ניילון נצמד ומניחים כ-3 שעות בצד או לילה במקרר.
מרדדים לעובי חצי סנטימטר וחותכים בצורות שונות.
מברישים בחלבון טרוף קלות ומפזרים תערובת של סוכר וקינמון.
אופים בחום 200 מעלות, עד שמתקבל גוון חום זהוב. *לגרסת פרווה - ממירים את החמאה במרגרינה ואת השמנת לשמנת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0