המתכון הזה נוצר עבור 50 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את המים, שמן, סוכר, קמח והחמאה עד איחוד.
מכניסים את הבצק לשלוש שעות למקרר.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מוציאים את הבצק מהמקרר.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.
מפזרים קמח על נייר אפייה ומרדדים כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ.
מורחים במלית שאוהבים ומגלגלים.
מסדרים את הגלילים על תבנית התנור, עם נייר אפייה.
חורצים על כל גליל חתכים לסימון, כדי שאחרי האפייה יהיה קל לחתוך.
אופים כ–20 דקות, עד הזהבה.
מפזרים אבקת סוכר.
פורסים לעוגיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 14