המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים לבצק פירורי. מוסיפים 2-3 מים קרים וממשיכים לעבד בפולסים קצרים, עד שהבצק מתגבש. אם הבצק נראה רטוב מדי, אפשר להוסיף עוד מעט קמח או סולת.
מוציאים, עוטפים בשקית ניילון ושומרים לילה שלם במקרר, או 60 דקות במקפיא. שלב זה הכרחי ואין לדלג עליו.
כשהבצק קר ומגובש (יהיה לו מרקם של פלסטלינה), יוצרים ממנו כדורים בידיים רטובות. הכדורים צריכים להיות מעט קטנים מכדורי פינג-פונג. מועכים את הכדורים לעוגיות שטוחות (בעובי כחצי ס"מ) ומניחים בתבניות שטוחות מרופדות בנייר אפייה.
אופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד ששולי העוגיות מזהיבים היטב.
מוציאים, מצננים לגמרי ושומרים בקופסאות חתומות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0