מערבבים את כל החומרים לבצק דביק ואחיד (בקערה, מעבד מזון או מיקסר).
שלב 2
0 דקות
מחלקים לשני כדורים, מגלגלים כל כדור לגליל בקוטר 3-4 ס"מ ועוטפים בניילון נצמד. שומרים במקפיא (יכול להישמר עד חודשיים).
שלב 3
0 דקות
לאפייה, מקלפים מהניילון ופורסים כל גליל בסכין חדה וכבדה (זה לא קל לפרוס בצק קפוא), כ-15 עוגיות. עובי כל עוגייה צריך להיות מקסימום סנטימטר אחד.
שלב 4
10 דקות
מסדרים ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות, עד שמזהיב.
*ניתן להמיר את היוגורט באשל/גיל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את כל החומרים לבצק דביק ואחיד (בקערה, מעבד מזון או מיקסר).
שלב 2
מתוך
4
מחלקים לשני כדורים, מגלגלים כל כדור לגליל בקוטר 3-4 ס"מ ועוטפים בניילון נצמד. שומרים במקפיא (יכול להישמר עד חודשיים).
שלב 3
מתוך
4
לאפייה, מקלפים מהניילון ופורסים כל גליל בסכין חדה וכבדה (זה לא קל לפרוס בצק קפוא), כ-15 עוגיות. עובי כל עוגייה צריך להיות מקסימום סנטימטר אחד.
שלב 4
מתוך
4
מסדרים ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות, עד שמזהיב.
*ניתן להמיר את היוגורט באשל/גיל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0