המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי הבצק (ללא חומרי הציפוי) בקערה ולשים לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון ומתפיחים שעה עד שעה וחצי (הבצק לא יתפח מאוד וזה בסדר).
מחלקים את הבצק לכמה גושים ומגלגלים כל גוש בידיים ל"נחש" בעובי של קצת יותר מסיגריה. מחלקים לפיסות ויוצרים מכל פיסה בייגלה.
מניחים את העוגיות בתבניות מרופדות בנייר אפייה. מברישים בחלמון טרוף עם מעט מים וזורים שומשום בשפע.
אופים בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) כחצי שעה, עד שהכוגיות משחימות ממש.
מצננים ושומרים בכלי אטום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0