המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון מערבבים חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים ביצה ואת שאר החומרים היבשים ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
מחלקים את הבצק לגלילים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
מחממים תנור ל-175 מעלות.
מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים ומסדרים את העוגיות ע"ג תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
מברישים כל עוגייה בביצה טרופה ומפזרים שומשום או כל ציפוי אחר.
אופים-כ-15 דקות ומקררים בטמפרטורת החדר. ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת גלעד או מוצרלה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0