המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.
שמים בקערה את המצרכים לבצק.
מתחילים ללוש את הבצק. אם הבצק דביק מידי, מוסיפים עוד טיפה קמח, ולשים בעדינות, עד לקבלת בצק אחיד. שימו לב לא ללוש את הבצק יותר מדי, רק עד שמתקבל בצק.
מחלקים את הבצק לארבעה כדורים.
לוקחים כל כדור, ומרדדים אותו למלבן לא עבה ולא דק מידי של כ-1/2 ס"מ.
מורחים את המלית שבחרתם - ניתן כל רולדה למרוח במלית אחרת.
מגלגלים לרולדה כמו נקניק, ומניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה.
חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
אופים עד שהבצק מקבל גוון זהוב. שימו לב לא לאפות יותר מידי.
מפזרים בנדיבות אבקת סוכר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0