לטרוף את הביצים עם מזלג, להוסיף את הסוכר ואת סוכר הווניל, כוס שמן וקליפת לימון מגורדת.
*ניתן להמיר את השמן בחבילת מחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
להוסיף את הקמח, עד שהבצק לא נדבק לידיים.
שלב 3
0 דקות
לפזר מעט קמח על משטח העבודה, לרדד את הבצק, ליצור צורות עם כוס / קורצן עוגיות.
שלב 4
0 דקות
להניח את העוגיות באופן מרווח על תבנית עם נייר אפיה משומן.
שלב 5
20 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות , עד להשחמה קלה של העוגיות.
שלב 6
0 דקות
לפזר עם מסננת את אבקת הסוכר מעל העוגיות בעודן בתבנית.
שלב 1
מתוך
6
לטרוף את הביצים עם מזלג, להוסיף את הסוכר ואת סוכר הווניל, כוס שמן וקליפת לימון מגורדת.
*ניתן להמיר את השמן בחבילת מחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
להוסיף את הקמח, עד שהבצק לא נדבק לידיים.
שלב 3
מתוך
6
לפזר מעט קמח על משטח העבודה, לרדד את הבצק, ליצור צורות עם כוס / קורצן עוגיות.
שלב 4
מתוך
6
להניח את העוגיות באופן מרווח על תבנית עם נייר אפיה משומן.
שלב 5
מתוך
6
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות , עד להשחמה קלה של העוגיות.
שלב 6
מתוך
6
לפזר עם מסננת את אבקת הסוכר מעל העוגיות בעודן בתבנית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0