המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
אופן ההכנת המילוי: בתוך קערה- למעוך את התמרים עם המים שתהיה עיסה רכה מעט, להוסיף את האגוזים, והקינמון.
אופן הכנת הבצק: בסיר להניח את המרגרינות, השמן, המים והווניל, להביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולהוסיף את הסולת ולערבב כל הזמן עד שהסולת תתרכך. לכבות את האש,
להוסיף את אבקת האפייה והקמח בהדרגה עד לקבלת עיסה רכה ונעימה לעבודה.
יוצרים מהבצק עשרה כדורים שווים גודלם וחלקים, במהלך העבודה לכסות את הבצק עם מגבת שלא יתקרר, במידה והתקררו להכניס טיפה למיקרו 20 שניות והכל בסדר.
ליצור גומה בכל כדור ולהכניס מעט מילוי תמרים ולסגור לכדור חלק,
בעזרת פינצטה מיוחדת למעמולים צובטים צד אחד לכל אורכו ומסובבים את הצד השני אליכם ושוב צובטים עד כיסוי כל העיגול, להוסיף מספר צביטות גם למעלה.
אופים בחום בינוני כ-20 דקות בערך, המעמולים צריכים להיות כמעט לבנים, איך בודקים? מרימים מעמול - אם התחתית שינתה צבע - זה אפוי.
מקררים היטב ומפזרים אבקת סוכר בנדיבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0