המתכון הזה נוצר עבור 50 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לפני ההכנה מוציאים כוס מכמות הקמח ומוסיפים במקום כוס סולת.
מערבבים את הכל לבצק אחיד, יוצרים עיגולים, פותחים אותם וממלאים במה שרוצים.
אופים בחום של 150 מעלות עד שהבצק מזהיב.
לאחר שהעוגיות התקררו מפזרים אבקת סוכר.
ניתן להחליף את המים במיץ תפוזים ואפשר להוריד מכמות המרגרינה לשתי חבילות.
את החומרים למלית כדאי להכין לפני שהבצק מוכן, כדי שהחומרים יספגו את מי הורדים.
אפשר גם ללא מילוי. *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0