המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים והסוכר בקערת מערבל במהירות גבוהה כ-3 דקות, עד לקבלת קצף רך.
מערבבים בקערה נפרדת את יתר החומרים. מנפים אותם לתוך הקצף ומקפלים בעדינות בעזרת מרית.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר עגול בקוטר ס"מ אחד, ומזלפים עיגולים קטנים בקוטר שלושה ס"מ, על תבניות מרופדות בנייר אפייה.
משהים כ-60 דקות בטמפרטורת החדר (כדי לקבל אחרי האפייה קליפה קשיחה ומבריקה). נוגעים עם האצבע בעוגייה - אם האצבע לא נדבקת, העוגיות מוכנות לאפייה.
אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגיות קשות מבחוץ ורכות בפנים. מצננים היטב.
מרתיחים בסיר חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל). יוצקים על השוקולד הלבן, מערבבים לקרם אחיד ומקררים כ-120 דקות.
מעבירים את התערובת לקערת המערבל, מוסיפים את חצי מיכל השמנת המתוקה שנותר (125 מ"ל) והאינסטנט פודינג וניל, ומקציפים לקצפת יציבה.
מורחים את קרם השוקולד הלבן על כל עוגייה ומכסים בעוגייה נוספת ליצירת עוגיית סנדוויץ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0