מערבבים במיקסר עם בוחש הגיטרה את החמאה, במהירות בינונית כ-5 דקות.
שלב 2
60 דקות
מוסיפים מלח, סוכר, ביצה וחלמון ומערבבים כדקה. מוסיפים את הגאודה ומערבבים כחצי דקה. מסיימים בהוספת קמח ומכניסים למקרר ל-60 דקות.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור ל-165 מעלות. מוציאים את הבצק, מחלקים לשני חלקים, מרדדים כל חלק למלבן בעובי של חצי ס"מ (לא פחות), מברישים בביצה טרופה, מפזרים פרמזן מגורר מעל וחותכים לקוביות במידות של שלוש על שלוש ס"מ.
שלב 4
20 דקות
מסדרים על גבי מגש אפיה המרופד בנייר אפיה, במרווחים של ס"מ אחד ואופים כ- 17-20 דקות.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים במיקסר עם בוחש הגיטרה את החמאה, במהירות בינונית כ-5 דקות.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים מלח, סוכר, ביצה וחלמון ומערבבים כדקה. מוסיפים את הגאודה ומערבבים כחצי דקה. מסיימים בהוספת קמח ומכניסים למקרר ל-60 דקות.
שלב 3
מתוך
4
מחממים תנור ל-165 מעלות. מוציאים את הבצק, מחלקים לשני חלקים, מרדדים כל חלק למלבן בעובי של חצי ס"מ (לא פחות), מברישים בביצה טרופה, מפזרים פרמזן מגורר מעל וחותכים לקוביות במידות של שלוש על שלוש ס"מ.
שלב 4
מתוך
4
מסדרים על גבי מגש אפיה המרופד בנייר אפיה, במרווחים של ס"מ אחד ואופים כ- 17-20 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0