המתכון הזה נוצר עבור 70 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים במיקסר עם בוחש הגיטרה את החמאה, במהירות בינונית כ-5 דקות.
מוסיפים מלח, סוכר, ביצה וחלמון ומערבבים כדקה. מוסיפים את הגאודה ומערבבים כחצי דקה. מסיימים בהוספת קמח ומכניסים למקרר ל-60 דקות.
מחממים תנור ל-165 מעלות. מוציאים את הבצק, מחלקים לשני חלקים, מרדדים כל חלק למלבן בעובי של חצי ס"מ (לא פחות), מברישים בביצה טרופה, מפזרים פרמזן מגורר מעל וחותכים לקוביות במידות של שלוש על שלוש ס"מ.
מסדרים על גבי מגש אפיה המרופד בנייר אפיה, במרווחים של ס"מ אחד ואופים כ- 17-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0