המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לעבד את החמאה עם הסוכר.
להוסיף חלמונים וגרידת לימון ולהמשיך לעבד.
להוסיף קמח וללוש עד לקבלת בצק.
לחלק את הבצק לשניים.
לערבב את הקקאו עם אבקת הסוכר ותמצית רום, ולהוסיף לחלק אחד של הבצק, ללוש.
לקרר את הבצק, שעתיים במקרר.
לרדד את הבצק הלבן ואת הבצק החום, לבצק דק בעובי 2 מ"מ ולהניח על נייר אפייה (בנפרד).
להניח אחד על השני, לגלגל, לקרר שעה בהקפאה ולפרוס דק.
לאפות בחום של 160 מעלות, כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0