המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערת המערבל (מיקסר) את הביצים, הסוכר ותמצית הווניל ומקציפים 5 דק' לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
ממיסים בסיר כפול על אמבט אדים את השוקולד עם החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס והברנדי. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבלים חצי דקה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים ידנית לתערובת אחידה. שומרים במקרר שעתיים.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). בכפות ידיים רטובות צרים מהתערובת כ-40 כדורים בגודל שזיף קטן. מניחים בתבניות עם רווח של 5 ס"מ בין הכדורים. 4.אופים בדיוק 11 דקות. אפיית יתר תייבש את העוגיות. מצננים, מאחסנים בקופסה אטומה ובין שכבות העוגיות מניחים נייר אפייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0