המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר, עד לקבלת תערובת בהירה. *ניתן להמיר את החמאה למרגרינה רכה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל, ומקציפים.
מוסיפים את הקמח בבחישה ידנית.
מוסיפים את הפירות הקצוצים, ומערבבים ידנית לפיזורם בתערובת.
הבצק צריך להיות גמיש ונוח לרידוד, אם הבצק יבש מוסיפים מעט חלב.
מרדדים לעובי של 1 ס"מ וקורצים עוגיות, מניחים על נייר אפייה בתבנית ואופים 10 דקות, עד לקבלת עוגיות רכות או מעט יותר לקבלת עוגיות קשות יותר.
מצננים על רשת התנור ושומרים בצנצנת או בקופסה אטומה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0