המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
מגלגלים את גליל הבצק המופשר ליריעה. מפזרים את הסוכר על הבצק לכיסוי ומרדדים כך שהסוכר יידבק לבצק.
מגלגלים את הבצק לגליל מהודק כלפי המרכז ואז מגלגלים מהצד השני. מעבירים את הגליל לצינון במקפיא ל-20 דקות.
פורסים את הגליל לפרוסות בעובי 8 מ"מ ומניחים את הפרוסות בתבנית כשצידן החתוך פונה כלפי מעלה במרווחים של כ-2 ס"מ האחת מהשנייה.
מפזרים מעט סוכר מעל שבלולי הבצק ואופים בתנור עד להזהבה, כ-10 דקות.
בעזרת מרית, הופכים את העוגיות ומחזירים לתנור, לאפיה נוספת, עד שהעוגיות זהובות ופריכות, כ-3 דקות.
מעבירים לרשת צינון לפני שמאחסנים בכלי אטום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0