שמים את כל החומרים במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד.
שלב 2
0 דקות
מרפדים תבניות בנייר אפייה. בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות בצק בגודל של משמש קטן במרווחים של 5 ס"מ על התבניות (בעת האפייה העוגיות תהפוכנה לשלוליות עגולות ואז תתפחנה). זורים מעל העוגיות מעט סוכר (אפשר סוכר חום).
שלב 3
20 דקות
אופים כ 20 דקות בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) עד שהעוגיות משחימות.
שלב 4
0 דקות
מצננים ואז "מקלפים" מנייר האפייה.
שלב 1
מתוך
4
שמים את כל החומרים במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד.
שלב 2
מתוך
4
מרפדים תבניות בנייר אפייה. בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות בצק בגודל של משמש קטן במרווחים של 5 ס"מ על התבניות (בעת האפייה העוגיות תהפוכנה לשלוליות עגולות ואז תתפחנה). זורים מעל העוגיות מעט סוכר (אפשר סוכר חום).
שלב 3
מתוך
4
אופים כ 20 דקות בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) עד שהעוגיות משחימות.
שלב 4
מתוך
4
מצננים ואז "מקלפים" מנייר האפייה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0