המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד.
מרפדים תבניות בנייר אפייה. בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות בצק בגודל של משמש קטן במרווחים של 5 ס"מ על התבניות (בעת האפייה העוגיות תהפוכנה לשלוליות עגולות ואז תתפחנה). זורים מעל העוגיות מעט סוכר (אפשר סוכר חום).
אופים כ 20 דקות בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) עד שהעוגיות משחימות.
מצננים ואז "מקלפים" מנייר האפייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0