המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים חמאת בוטנים וממתיק, מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה.
מערבבים את החומרים היבשים, למעט אגוזים צימוקים וקוואקר, בקערה נפרדת ומוסיפים לקערה- תוך הקצפה.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים בכף עץ.
מניחים נייר אפיה על תבנית. עושים עיגולים (בכף או ביד) ומשטחים על התבנית.
אופים בתנור (מחומם מראש) חום בינוני במשך כ-20 דקות או עד להשחמה.
מצננים על רשת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0