המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חמאת בוטנים וממתיק, מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה.
מערבבים את החומרים היבשים, למעט אגוזים צימוקים וקוואקר, בקערה נפרדת ומוסיפים לקערה- תוך הקצפה.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים בכף עץ.
מניחים נייר אפיה על תבנית. עושים עיגולים (בכף או ביד) ומשטחים על התבנית.
אופים בתנור (מחומם מראש) חום בינוני במשך כ-20 דקות או עד להשחמה.
מצננים על רשת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0