מקציפים את החלבונים היטב, מוסיפים סוכר בהדרגה, וממשיכים להקציף. מניחים את הקערה ב-באן מארי (בתוך סיר עם מים רותחים על הגז). ממשיכים להקציף עד שהחלבונים מתקשים, בערך 10 דקות.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את הקערה מהבאן מארי. מוסיפים קוקוס, מערבבים בתנועת קיפול, ומעבירים למנג'טים קטנים מאוד בעזרת שתי כפיות.
שלב 3
0 דקות
מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך מאוד של 50 מעלות, לזמן של כ-60 דק', עד שהעוגיות מתקשות מעט.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מקציפים את החלבונים היטב, מוסיפים סוכר בהדרגה, וממשיכים להקציף. מניחים את הקערה ב-באן מארי (בתוך סיר עם מים רותחים על הגז). ממשיכים להקציף עד שהחלבונים מתקשים, בערך 10 דקות.
שלב 2
מתוך
3
מוציאים את הקערה מהבאן מארי. מוסיפים קוקוס, מערבבים בתנועת קיפול, ומעבירים למנג'טים קטנים מאוד בעזרת שתי כפיות.
שלב 3
מתוך
3
מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך מאוד של 50 מעלות, לזמן של כ-60 דק', עד שהעוגיות מתקשות מעט.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1